5 gode grunner til å velge virtuelle møterom fra elegIT

  1. Spar reisetid og reisekostnader.
  2. Effektivt ved opplæring og intervjuer.
  3. Rask møteinnkalling til deltakerne fra din kalender. Deltakere trykker på en link for å delta
  4. Enkelt å tilpasse antall virtuelle møterom til enhver tid.
  5. Fast pris pr måned, ingen ekstra kostnader i forhold til bruk.

Virtuelle møterom med videokonferanse

I vår skybaserte løsning kan ansatte disponere sine egne virtuelle møterom eller de kan deles av flere.

Videokonferanse er ikke lengre forbeholdt de få, men vil etter hvert være en svært vanlig måte å kommunisere på for de fleste ansatte. Vårt budskap omkring videomøter er at de skal oppleves som enkle å sette opp, og ikke minst skal de oppleves med svært god kvalitet på video og lyd.

I vår skybaserte løsning kan ansatte disponere sine egne virtuelle møterom eller de kan deles av flere. Hvert møterom gir muligheter til 30 deltakere. Det eneste som kreves er et brukernavn og passord. For alle som har tilgang til en pc, en smarttelefon eller et nettbrett, er terskelen for å innkalle til eller delta i et videomøte svært lav

Når møtet er i gang kan man dele innhold gjøre opptak av møtet og gjøre møtet tilgjengelig til de som ønsker i etterkant

Delta fra Skype for Business

Vår løsning er spesielt god egnet for brukere av Skype for Business. Deltakere kan starte møte eller delta fra sin Skype. I innkallingen til videomøte kan de som skal delta velge om de vil delta fra nettleser eller fra sin Skypebruker.

Produkter til møterommet

For å ha en fullverdig opplevelse av videokonferanse, er det viktig å ha gode løsninger for selve møterommet. Vi har valg å tilby produkter fra Polycom som er kjent for være blant de beste i klassen og som har sine produkter sertifisert mot Microsoft for å kunne benyttes i et Skype for Business miljø.

 

Vi tilbyr 30 dagers gratis og uforpliktende test av virtuelle møterom.