Integrasjonsmuligheter

Mobiltelefoni fra Phonect

elegIT er også forhandler av Phonect mobiltelefoni og IP-telefoni, alltid til gode og konkurransedyktige priser, sammen med Ponect kan vi også tilby bedriftsløsninger basert på ren mobiltelefoni og Skype for Business integrert i IP-telefoni.

Telefon, video og chat

I tillegg til telefonsamtaler vil det alltid være alternativer til kommunikasjon slik som videosamtaler, chat, tekstmeldinger. Alt etter situasjon, kan ansatte kommunisere på forskjellige kanaler og veksle mellom disse.

Integrasjonsmuligheter

Systemene vi har gjør det også mulig å knytte forskjellige systemer inn i samme løsningen, det kan være forretningssystemer, kalendere, Skype for Business m.m. Dette er også i høy grad med på å ha til riktig informasjon tilgjengelig når medarbeidere trenger den.

IP-basert intercom

Som partner av Zenitel, kan vi levere løsninger for moderne IP-basert intercom, enten som en integrert del i telefoniløsningen, eller som frittstående system.

Uendelige muligheter

Vi lar mobiltelefon være et sentralt verktøy i dette landskapet, der vi knytter bedriftens telefonnummer opp mot din mobiltelefon. På denne måten får den ansatte et enkelt og profesjonelt forhold til sitt jobbnummer og mobiltelefonens nummer kan være forbeholdt private samtaler.

Enkelt for bedriften når nye ansatte starter eller noen slutter og ikke minst for den ansatte i forbindelse med fritid og fravær.

Siden det vi tilbyr er like klienter på forskjellige enheter, blir det enkelt for medarbeidere å lære seg bruken og de vil alltid finne de samme funksjonene om de er på kontoret, på farten eller om de jobber hjemmefra.